Contact met Stichting Tawfiq
Contact met Stichting Tawfiq

Kleine klassen

online lessen vanuit huis

Contact met
Stichting Tawfiq

Wij vragen Allah de Alhorende, Alziende en Alwetende om eventuele obstakels weg te nemen en het ons te vergemakkelijken deze doelen te realiseren, Hij is namelijk de Almachtige en de enige die daarin toe in staat is. Ameen Ameen Ameen!

Telefonisch contact
+31(0)84-834.00.98

Om onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk te maken, bieden wij op vaste dagen en tijden telefonische ondersteuning via het landelijke telefoonnummer +31(0)84-834.00.98. Buiten deze dagen en tijden heeft u wel altijd de mogelijkheid om ons via email te contacteren wanneer u dit uitkomt. Wij zullen dan nog dezelfde dag contact met u opnemen binnen kantooruren. Mocht u met vragen of onduidelijkheden zitten en we komen er per e-mail niet uit, dan zullen wij zelf telefonisch contact met u opnemen als u dat wenst.

Privacy
Wij verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derde partijen. Wij slaan wel uw persoonlijke gegevens (naam, email en telefoonnummer) op in ons elektronische bestand voor eventuele latere communicatie met u. Dit gaat op wanneer u contact met ons opneemt via e-mail of formulier.

Wij zijn bereikbaar van:

– maandag t/m vrijdag van 16:30 – 21:00
– zaterdag van 08:30 – 15:30
– zondag van 08:30 – 15:30

Algemene vragen

Voor algemene vragen kunt u een email sturen naar [email protected].
In de email kunt u aangeven wat uw vragen of wensen zijn. Bijvoorbeeld vragen over de islamitische lessen, inschrijving,  niveaus en werkwijze. Wij nemen dan op korte termijn persoonlijk contact met u op.

Islam, Koran en Arabische lessen

Leerlingen en ouders aan onze online islamitisch onderwijs zijn unaniem enthousiast over hun ervaringen en demolessen met Tawfiq.nl en Zoom. Enkele reacties van ouders die hun kinderen demolessen hebben laten volgen:

 “Erg leuke manier van islamitische kennis overbrengen aan kinderen en ouders.”  

“Mijn gezinssituatie en planning past perfect bij jullie organisatie! Eindelijk islamitische lessen voor onze kinderen!”  

“Een rustgevend gevoel dat je niet bij een instelling of moskee hoort. Op deze manier ligt de focus puur op de islamitische lessen.”  

“Het werd tijd dat islamitische lessen voor kinderen en ouders thuis gevolgd kunnen worden. Het voelt thuis toch een stuk veiliger.”  

“Scheelt een hoop reistijd, tankgeld en organisatie naar een islamitische onderwijsinstelling of moskee! Fijne oplossing voor onze kinderen!”  

“Ik roep dit al jaren dat het mogelijk moet zijn om kinderen vanuit huis lessen te laten volgen. Ik ben blij dat jullie als organisatie met de tijd meegaan.”

Wij zijn geen commerciële instelling maar zijn een zelforganisatie die geen gebruik maakt van overheidssubsidies noch daarom vraagt. Wij zijn een stichting die wanneer daar de nood voor is collectes houdt, financiële steun en donaties vraagt aan haar gemeenschap. Onze stichting zal ook wanneer de nood hoog is of vooruitstrevend benefieten organiseren om de islamitische identiteit van Nederlandse moslims te bewaken. Tevens werkt onze stichting zoveel mogelijk met eigen werkvermogen, zijn vrij, zelfstandig en ongebonden en vertrouwen alleen op Allah als de Enige Voorziener.

Geloofsleer (Aqieda)
Geloofspraktijk (Ibada)
Karaktervorming (Achlaq)
Goede manieren (Adaab)
Arabisch (Lezen en Spreken)

Uw gebedstijden vandaag
GebedTijd
Fajr04:29
Shorok05:39
Dohr13:35
Asr17:50
Magrib21:32
Ishaa22:41

Biografie Metgezellen
Sociale gerechtigheid (Adl)
Biografie Profeet Mohammed
Omgang met mensen (Mu’amalat)
Koran leren reciteren voor beginners

a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci