Islamitische cursussen voor kinderen Islamitische lessen voor kinderen Islamitische lessen voor kinderen Islamitische lessen voor kinderen Islamitische lessen voor kinderen

Methode Al-qaa’iedah an-noeraaniyyah (القاعِدَةُ النُّورَانِيَّةُ)
Al-qaa’iedah an-noeraaniyyah (القاعِدَةُ النُّورَانِيَّةُ) methode is een bewezen methode om snel, efficiënt en doeltreffend de koran te leren lezen. Het programma koran leren lezen voor beginners gebruikt het boek Al-qaa’iedah an-noeraaniyyah (القاعِدَةُ النُّورَانِيَّةُ) en bestaat uit alleen maar leesoefeningen. Om deze reden is een professionele en ervaren docent in het reciteren en onderwijzen van de koran en deze bewezen methode nodig. De docent legt uit, begeleidt en coacht de cursisten!

Voor wie is dit programma koran leren lezen voor beginners?
Deze 4 dagen koran leren lezen voor beginners programma is bedoeld voor een ieder die het Arabisch niet kan lezen of alleen het Arabisch basis alfabet kent. Het instappunt is het Arabisch alfabet en is alleen voor volwassen mannen en vrouwen 18+. Jonge cursisten van 16 en 17 jaar kunnen alleen met instemming van de ouders deelnemen aan dit programma.

Gegarandeerd succes voor beginners!
Het is een bewezen methode voor het leren lezen van de koran. Mocht de cursist niet kunnen lezen na het programma dan krijgt de cursist zijn volledige geld terug. Deze methode werkt en is al decennia lang een succes over de hele wereld.

Wat is jouw excuus op de dag des oordeel?
De Koran is het Woord van Allah en is geopenbaard aan de mensheid als een leidraad voor jouw succes in dit leven als het hiernamaals. Iedere moslim man en vrouw moet op zijn minst de koran in de Arabische taal kunnen lezen. Als gezonde moslim met het vermogen en het verstand om te leren heb jij geen excuus op de dag des oordeel waarom jij de koran niet gereciteerd hebt. Dit je kans beste moslim broeder en zuster om de koran te leren lezen. Maak geen wereldse excuses, wees je ervan bewust dat iedere letter 10 hasanaat zijn en laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

“Degene die een letter uit het Boek van Allah leest, zal een verdienste krijgen en de
verdienste zal met het tienvoudige vermenigvuldigd worden. En ik zeg niet dat ‘Alif-Laam-Miem’
als één letter beschouwd worden, maar ‘Alif’ is een letter, ‘Laam’ is een letter en ‘Miem’ is een letter.”

Deze hadith is overgeleverd van de Boodschapper van Allah (Allah’s vrede en zegeningen zij met hem)
door Abdullah ibn Masud en is vermeld door Tirmidhi en Darimi.

Wat is de succesformule?
Dit koran leren lezen voor beginners programma kent maximaal 4 cursisten per klas en duurt vier instructiedagen (zaterdag of zondag) in vier weekenden achter elkaar. Voor deze gestructureerde maar intensieve programma is het noodzakelijk dat de cursist nog wel thuis geleerde lessen herhaalt volgens een bepaalde structuur.

Dit koran leren lezen programma is helaas niet geschikt voor personen met enige vorm van dyslexie of die analfabeet zijn. Tevens moet een cursist van te voren aangeven of er enige vorm van leerproblemen of concentratieproblemen zijn, slechtziend of slechthorend is, de Nederlandse taal niet (goed) beheerst of ouder bent (~50+) en niet meer snel leert.

In de hierboven genoemde gevallen kan dit koran leren lezen programma als (te) zwaar en/of te intensief worden ervaren. De succesgarantie kan hierdoor mogelijk niet gewaarborgd worden. Mocht u twijfelen laat het ons weten en dan kijken wij samen met u of er een alternatief is.

Lesmateriaal
U krijgt van ons de volgende lesmaterialen om te slagen voor het leren lezen van de koran en voor uw eventuele vervolglessen:

✔️Qaida Nourania Origineel boek (Geen kopie)
✔️Qaida Nourania leren lezen App (Android/Appstore)
✔️Mushaf (Koran) met tajwied rewayat Hafs (allen bij vervolglessen ‘Amma)

Vervolglessen koran recitatie
Na het succesvol doorlopen te hebben van het Qaida Nourainia programma koran leren lezen, kunt u zich aanmelden voor een vervolg recitatie programma. In het vervolg recitatie programma gaat u een Juz’ op de juiste wijze leren reciteren volgens de rewayat Hafs.

Islamitische lessen voor kinderen

Toepassen en delen van islamitische kennis, opvoeding en vormingAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

َقَدْ سَمِعَ ٱللهُ

Qad samiʿa
Tajweed lezen

€295

EENMALIGE INVESTERING

~60 UUR PROGRAMMA

Juz' 28
Al-Mujādilah (58:1)
At-Taḥrīm (66:12)

✔️E-LEARNING

✔️KLEINE KLASSEN

✔️KORTE LESTIJDEN

✔️1 LESDAG P/W

✔️40 WEKENSCHEMA

✔️90' MIN P/W LES

✔️60' MIN HUISWERK


30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

عَمَّ
‘Amma
Tajweed lezen

€240

EENMALIGE INVESTERING

~60 UUR PROGRAMMA

Juz' 30
Amma (78:1) 
An-Nās (114:6)

✔️E-LEARNING

✔️KLEINE KLASSEN

✔️KORTE LESTIJDEN

✔️1 LESDAG P/W

✔️40 WEKENSCHEMA

✔️90' MIN P/W LES

✔️60' MIN HUISWERK


30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

Koran
Qaida Nourani
leren lezen

€125

EENMALIGE INVESTERING

20 UUR PROGRAMMA

Qaida Nourani

~22 bladzijden letters
hakken en verbinden

✔️E-LEARNING

✔️KLEINE KLASSEN

✔️KORTE LESTIJDEN

✔️1 LESDAG P/W

✔️4 WEKENSCHEMA

✔️5 UUR P/W LES

✔️~6 UUR HUISWERK

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

 تَبَارَكَ ٱلَّذِى

Tabāraka
Tajweed lezen

€240

EENMALIGE INVESTERING

~60 UUR PROGRAMMA

Juz' 29
Al-Mulk (67:1)
Al-Mursalāt (77:50)

✔️E-LEARNING

✔️KLEINE KLASSEN

✔️KORTE LESTIJDEN

✔️1 LESDAG P/W

✔️40 WEKENSCHEMA

✔️90' MIN P/W LES

✔️60' MIN HUISWERK


30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

قَلَ فَمَا خَطْبُكُم

Qāla fa-mā

Tajweed lezen

€295

EENMALIGE INVESTERING

~60 UUR PROGRAMMA

Juz' 27
Adh-Dhāriyāt (51:31)
Al-Ḥadīd (57:29)

✔️E-LEARNING

✔️KLEINE KLASSEN

✔️KORTE LESTIJDEN

✔️1 LESDAG P/W

✔️40 WEKENSCHEMA

✔️90' MIN P/W LES

✔️60' MIN HUISWERK


30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

Islamitische lessen voor kinderen

Leerlingen en ouders aan onze online islamitisch onderwijs zijn unaniem enthousiast over hun ervaringen en demolessen met Tawfiq.nl en Zoom.
Enkele reacties van ouders die hun kinderen demolessen hebben laten volgen:

 “Erg leuke manier van islamitische kennis overbrengen aan kinderen en ouders.”  

“Mijn gezinssituatie en planning past perfect bij jullie organisatie! Eindelijk islamitische lessen voor onze kinderen!”  

“Een rustgevend gevoel dat je niet bij een instelling of moskee hoort. Op deze manier ligt de focus puur op de islamitische lessen.”  

“Het werd tijd dat islamitische lessen voor kinderen en ouders thuis gevolgd kunnen worden. Het voelt thuis toch een stuk veiliger.)”  

“Scheelt een hoop reistijd, tankgeld en organisatie naar een islamitische onderwijsinstelling of moskee! Fijne oplossing voor onze kinderen!”  

“Ik roep dit al jaren dat het mogelijk moet zijn om kinderen vanuit huis lessen te laten volgen. Ik ben blij dat jullie als organisatie met de tijd meegaan.”

Met veel enthousiasme verwelkomen wij leerlingen uit
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Maastricht, Deventer, Amersfoort, Woerden, Den Bosch, Middelburg, Bergen op Zoom, Waalwijk, Breda, Roermond, Leiden, Sittard, Alphen a/d Rijn, Lelystad, Nieuwegein, Gorinchem, Leerdam, Tiel, Geleen, Zoetermeer, Voorburg, Brunssum, Enschede, Alkmaar, IJsselstein, Moordrecht, Ede, Veenendaal, Zwolle, Weert, Helmond, Assen, Meppel, Dronten, Heerenveen, Leeuwarden, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Zaltbommel, Wijchen, Zutphen, Groningen, Delfzijl, Stadskanaal, Etten-Leur, Oss,  Uden, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Bronckhorst, Montfoort, Zeist, Middelburg, Vlissingen, Schiedam, Bodegraven, Waddinxveen, Ridderkerk, Zwijndrecht, Vlaardingen, en Gouda.

Wij zijn geen commerciële instelling maar zijn een zelforganisatie die geen gebruik maakt van overheidssubsidies noch daarom vraagt. Wij zijn een stichting die wanneer daar de nood voor is collectes houdt, financiële steun en donaties vraagt aan haar gemeenschap. Onze stichting zal ook wanneer de nood hoog is of vooruitstrevend benefieten organiseren om de islamitische identiteit van Nederlandse moslims te bewaken. Tevens werkt onze stichting zoveel mogelijk met eigen werkvermogen, zijn vrij, zelfstandig en ongebonden en vertrouwen alleen op Allah als de Enige Voorziener.

Tawfiq.nl voor online islamitische lessen
Islamitische lessen voor kinderen, ouders en beginners
Islamitische lessen voor kinderen en ouders